FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Ön a megrendelésének leadásával a MP Konyhastúdió áruház vásárlója lesz. Kérjük, hogy szíveskedjen áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

MP Konyhastúdió Webáruház (MP Medical International Kft., 5000, Szolnok, Kassai út 76 4/13)

Adóigazgatási szám: 26570125-2-16

Cégjegyzékszám: 01-09-561165

MKEH engedélyszám:

Nyilvántartásba vevő szerv neve: Fővárosi Törvényszék

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

1.1 A MP Konyhastúdió áruházban történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.mpkonyhastudio.hu webcímen, vagy személyesen a 5000 Szolnok Tófenék út 4. szám alatti szaküzletben. Faxon, e-mailen leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

1.2 A mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek, ismeri el.

1.3 A vevő a regisztráció vagy vásárlás során feliratkozhat a hírlevél szolgáltatásra, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy elektronikus hírlevelet kapjon. Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni, a hírlevélről a kiküldött hírlevél láblécében a "Leiratkozom" linkre kattintva leiratkozhat vagy az info@mpkonyhastudio.hu email címen kérheti törlését az adatbázisból.

1.4 A vevő a termék "kívánságlistára" mentésével beleegyezik, hogy az adott termékkel kapcsolatban tájékoztató, értesítő emailt küldjünk részére. Amennyiben nem kíván ilyen "értesítő emailt" kapni, a kiküldött "értesítő emailben" a láblécben a "Leiratkozom" linkre kattintva leiratkozhat erről a szolgáltatásról vagy az info@mpkonyhastudio.hu email címen kérheti törlését az adatbázisból.

2. A SZERZŐDÉS TÁRGYA

Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó tényleges oldalon tudhatja meg.

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS ( a rendelésről bővebben)

3.1 Az MP Konyhastúdió áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. Az áruházban leadott rendelés fizetési kötelezettséggel jár!

3.2 Az MP Konyhastúdió áruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az MP Konyhastúdió webáruház felelősséget nem vállal.

3.3 Terméket külföldre külön díjszabással, és csak előre utalással áll módunkban szállítani. Ennek feltételeiről érdeklődni lehet vevőszolgálatunkon.

3.4 A kiszállítás határideje utánvétes vagy online bankkártyás fizetés esetén 1-4 munkanap, előre utalás esetén 3-8 munkanap, személyes átvétel esetén 1-4 munkanap.

3.5 A kiszállítást megelőzően a webáruház küld a vevőnek értesítést a tényleges kézbesítés időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 48 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.

4. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

4.1 Az MP Konyhastúdió áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

4.2 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

4.3 Egyedül a vásárló felelős az MP Konyhastúdió áruházban való kapcsolódásáért és az MP Konyhastúdió áruházban való vásárlásért.

4.4. Az MP Konyhastúdió áruház weboldalán bármely módosítás abban az időpontban lép hatályba, amikor online megtalálható az MP Konyhastúdió áruházban.

5. VÉTELÁR, FIZETÉSI FELTÉTELEK

5.1 Az árucikkek mellett feltüntetett ár, az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

5.2 A megrendelt árut a csomag kézhezvételekor a futárszolgálatnak készpénzben kell fizetni.

6. SZEMÉLYES ADATOK

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Bővebben lásd Adatvédelmi elveink

7. ÁRUCIKK CSERÉJE:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az MP Konyhastúdió áruház felé azonnal jelezni kell telefonon vagy elektronikus úton. Amennyiben a hiba vagy sérülés a gyártás vagy szállítás során keletkezett, úgy az áruház kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük Önnek.

8. Garancia, szavatosság

8.1 Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

8.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

8.3 Az MP Konyhastúdió áruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.

8.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

8.5 Az MP Konyhastúdió cikk áruház kizárólag olyan termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni, melynek minden gyári alkatrésze, eleme is visszaszolgáltatásra kerül.

8.6 Az MP Konyhastúdió áruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Adatvédelmi elveink

MP Konyhastúdió áruház üzemeltetője, az MP Medical International Kft. (5000 Szolnok Kassai út 76 4/13. továbbiakban: Szolgáltató) az MP Konyhastúdió áruházban, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

1. A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.

2. Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék.

3. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

4. A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

5. Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

6. A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

7. A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve, ha a fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.

8. A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

9. A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.

Megbízható bolt programmal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató

A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.