SZERZŐDÉSKÖTÉS

Tájékoztató:

A) Technikai lépések, amelyeket a szerződés elektronikus úton való megkötéséhez meg kell tenni.

  1. A megrendelni kívánt termékek a kosárba való behelyezése után már csak annyi a teendő, hogy a "bevásárló kocsi" ikonra kattintva, ellenőrizze a rendelését.
  2. Továbbá fontos jeleznünk, hogy itt tudja rögzíteni a kuponkódját is. (ha rendelkezik vele.) Később már nem érvényesíthető.
  3. Töltse ki a számlázási adatokat. Ha megegyezik a szállítási adatokkal, akkor nem kell külön kitöltenie a szállítási adatokat! Elég, ha csak a számlázást tölti ki.
  4. A Szállítási információknál tudja kiválasztani a fizetési módot/átvételi módot!
  5. Ha ezekkel megvan a Vásárló, akkor lentebb tekerve már csak el kell fogadnia (bepipálni) az Általános Szerződési Feltételeket, melynek elfogadásával egyidejűleg tudomásul veszi, hogy önnek fizetési kötelezettsége keletkezik.
  6. Gratulálunk Ön leadott egy rendelést! Ha mégis elakadna, akkor nyugodtan keressen minket e-mailen vagy telefonon. Munkatársaink örömmel segítenek.

B) A megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a szolgáltató iktatja a szerződést, illetve, az iktatott szerződés 5 évig megőrzésre kerül.

C) Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközökről.

Az adatbeviteli hibák ("félrekattintások") ajánlattételt megelőző azonosításának és kijavításának technikai eszközeiről tájékoztatást szükséges nyújtani annak érdekében, hogy a fogyasztó ne tévedésből vagy téves tartalommal küldje meg a szerződés megkötésére irányuló nyilatkozatát.

D) A szerződéskötés lehetséges nyelve.

A szerződés nyelve a magyar.